Atlantis en Akasha Remedies

Tijdens mijn werk maak ik gebruik Atlantis en Akasha remedies. Ontwikkeld door Ashana Holistic Care. Deze remedies werken op een diepere laag van het energetisch lichaam (het energie lichaam van de mens) en werken door middel van een trillings frequentie. Veel mensen in deze tijd zijn gevoeliger en de problematiek ligt vaak dieper. Denk hierbij aan Hoogsensitiviteit. En deze remedies sluiten hier mooi bij aan.


Tijdens de behandelingen worden blokkades in het energie systeem opgezocht, verwijderd en opgevuld, zodat de energie weer rijkelijk kan vloeien. De remedies kunnen worden ingezet tijdens de behandeling, maar ook worden meegeven en ingezet worden als nabehandeling.

Holistisch Coaching

Uiteindelijk is het belangrijk dat we ons zelf leren kennen. Helderheid in eigen handelen en patronen. Dat we leren hoe we ons eigen leven kunnen leven en de balans zelf kunnen vinden en behouden. Dat we zich krijgen op onze zwakke kanten, maar vooral onze sterke kanten.


Tijdens de coaching help ik je ontdekken waar jouw kracht ligt. Dat je kunt putten uit een bron van oneindige kracht en wijsheid. In jezelf! En dat jij jouw potenties tot oneindige groei en geluk kan laten komen.


Wanneer blokkades, patronen, overtuigingen of traumatische ervaringen worden losgelaten en er vindt opschoning van energie plaats Dat noemen we heling. Er wordt een stukje energie heel gemaakt waarna er een positieve ervaring voor in de plaats kan komen. Waarna er ook herstel op het fysiek lichaam kan plaatsvinden.

De Magie

Voor kinderen is het visueel maken van een mogelijke oplossing een fijne manier om bij te dragen aan heling.

Hierbij gebruik ik een stukje creativiteit. Denk hierbij aan aromatherapie, oefeningen of edelstenen. Iets waarin net dat enen stukje magie zit dat kan bijdrage om weer terug in de eigen kracht te komen.  


Bloemen, planten en edelstenen bevatten namelijk ook ieder een unieke frequentie. Deze frequenties of hulp middelen kunnen worden ingezet ter ondersteuning op blokkades, gedrag of andere problematiek die ook ieder zijn eigen frequentie hebben. Hoog of laag en gekoppelt aan emoties. En daarbij het verminderen van lichaamelijke klachten en stimuleren van de gewenste gemoedstoestand.


Tarieven

Ouder en kind consult


                                     €135,00Wat houdt het in

Inclusief


Het boek Hoppie en de Magische toverdrank.

Reading en healing van het energie lichaam


Zowel de energie van de ouder als het kind worden uitgelezen. Hiervan ontvang je een verslag. Ook kinderen krijgen een begeleidend schrijven. Tijdens de reading lees ik de blokkades bij de ouder en het kind. Omdat ouders en kinderen vaak een spiegel zijn voor elkaar betreft partronen, trauma's en gedrag is het belangrijk beiden kanten te zien en er bewust van te zijn. Alleen dan kan er gebouwd worden aan een veilige basis.


Tijdens de reading vindt er heling plaats op de bestaande blokkades en maak ik tevens gebruik van de remedies. Hierboven beschreven. Een samenstelling hiervan wordt ook meegeven tijdens het consult. 

Aansluitend advies 


Zowel voor de ouder als het kind komt er een advies tot stand. Waar kan door de ouder aan gewerkt worden, en welke handvatten kunnen ingezet worden voor het kind. 

Een pakketje Magie!


Aanvullend op het advies ontvangen de ouder en het kind materialen die kunnen ondersteunen op het energetisch en fysieke lichaam. Vooral kinderen voelen gemakkelijk aansluiting op deze materialen. Iets wat zij voelen wordt visueel gemaakt. Wat hen meer veiligheid en zelfvertrouwen kan geven. 


De samenstelling hiervan is afhankelijk van het avies. Denk hierbij aan edelstenen of aromatherapie.

Een consult van 60 minuten


Aan de hand van het bovenstaande plannen we een consult in van 60 minuten. Hierin is de ruimte en tijd voor het stellen van vragen, en worden de bevindingen en het advies doorgesproken. - Alles om met jezelf en jouw kind in vol vertrouwen aan de slag te gaan!

Contact

Vul onderstaand formulier in of stuur me een e-mail. 

 
 
 
 
unsplash