Hi. 

Leuk dat je er bent


Mijn naam is Ellen. Moeder van twee jongens en grote interesse voor alles wat met bewustwording en verbinding te maken heeft. Innerlijk werk en groei. En dan voornamelijk de verbinding met jezelf met daarbij een vleugje magie en creativiteit.


Tijdens mij reis op het gebied van leren verbinden met mijzelf en het in je eigen kracht komen staan heb ik een hoop ervaringen op gedaan. Ervaringen om mijn eigen leven te verreiken en die van mensen om mij heen. Waaronder ook mijn kinderen. Dit samen met de nodige studie brachten mij Wave Kids. Een praktijk waar ik prachtige dingen heb mogen doen voor groot en klein.


Kwam ik tijdens dit avontuur tot de conclusie dat er eigenlijk maar een ding was dat mij bleef inspireren. En wat de drijvende kracht was achter alles wat ik deed.


En wel het verbinden met het zelf.


De weg naar binnen, naar wie jij werkelijk bent en daarmee in je eigen kracht komen te staan. Durven en kunnen aankijken wat mag worden los gelaten of mag worden omarmt. En daarmee je authentieke zelf kunnen zijn. En een licht voor de wereld. Zelf de verantwoordelijkheid nemen voor verandering en ons dagelijks leven.


Nu zijn we allemaal anders, lopen we allemaal een ander pad en hebben we allemaal andere doelen. Behalve een! En dat is de wens te willen verbinden met wie we voelen werkelijk te zijn zodat we in alle kracht dit pad kunnen lopen.


Vanuit A Wish in a Bottle hoop ik dan ook andere te mogen inspireren dit pad voor zichzelf te lopen. De stappen te zetten die in eerste instantie onmogelijk lijken maar uiteindelijk grote resultaten kunnen opleveren.


Omdat ik geloof dat iedereen het in zich heeft om het leven te creeeren dat hij of zij wens.


En omdat iedereen kan toveren. Ook jij!